|
20.02.2023 18:39

Ірма Вітовська приєдналась до Таран, Притули та Козловського і знову стала студенткою у свої 48 років

Нині Ірмі 48 років, але вона на своєму прикладі демонструє, що у будь-якому віці можна починати щось нове. Наприклад зараз актриса вирішила здобути нову професію. Хоча й свою основну вона залишати не збирається, проте мрії таки повинні здійснюватися рано чи пізно.

Ірма Вітовська

Річ в тому, що у вересні 2022 року Ірма знову стала студенткою. Жінка вступила до Національного університету “Острозька академія” на спеціальність “Історія та археологія”. Такий вибір не є простим і саме зараз.

“Раніше у своїй юності я дуже хотіла бути археологом. А от тепер я маю однокурсників, яким по 19-20 років. А викладачі мого віку. Та я вже точно не буду істориком, проте кожен актор рано чи пізно працює з історією, з епохою. Тому, для мене тепер актор –  це як ретранслятор епохи й він має любити та цікавитися історією” – розповіла Ірма.

Тобто Вітовська вважає, що ці знання допоможуть їй грати ролі, які стосуватимуться історичних подій. Тим паче, що зараз це дуже актуально. Адже все що відбувається тепер, це наслідки історичних подій, які відбувалися у минулих сторіччях.

Тож, для зірки серіалу “Леся + Рома” вивчення археології та історії є не тільки засобом закрити свій гештальт, а ще й нова грань акторської діяльності та майстерності. Адже якщо ти не знаєш історію свого героя, якого тобі необхідно зіграти правдоподібно – це частина провалу.

Ірма Вітовська

Також Ірма дала влучну пораду й своїм колегам щодо свого вчинку.

“Розумієте, кіно – це деталі. Ви маєте знати того, кого ви граєте” – порадила Ірма.

Тож, навчатися ніколи не пізно, особливо, якщо ці знання допоможуть вам удосконалити свої навички у тій самій професії, якою ви живете та дихаєте.