|
23.02.2023 13:17

Стильна та сучасна: Анна Богдан з “Холостяка-11” кардинально змінила імідж, тепер Заливако її не впізнає

Автор: Юлія Ящук

Так, на своїй сторінці в Instagram Анна Богдан поділилася своїми змінами у зовнішньому вигляді. Дівчина й так від природи має чудову вроду, а тепер вразила своїх шанувальників ще більше.

На світлині Анна постала з новою зачіскою. Своє розкішне волосся Богдан трішки відстригла на ще коротше каре, яке зазначимо, їй дуже личить.

Нова зачіска Анни Богдан

Така усміхнена, щаслива, повна сил та енергії – такою Анна Богдан позує на фото. Інколи достатньо приділити час собі, сходити на дівочі процедури для того, аби почувати себе впевненішими та щасливішими.

Нагадаємо, що раніше туристична агентка була пов’язана з модельним бізнесом. Це й не дивно, адже довгі ноги, приємна зовнішність, посмішка та вміння позувати в кадрі тільки сприяють кар’єрі моделі.

Не секрет, що свою аудиторію та певну кількість прихильників отримала після виходу романтичного проєкту “Холостяк”. Михайло Заливако, прислухавшись до свого серця, зробив вибір на користь Анни Богдан.

Закохані будували спільні плани на майбутнє, хотіли зіграти весілля та говорили про дітей. Глядачі шоу щиро раділи за пару, проте дівчина приголомшила підписників новиною. Вони з Михайлом більше не разом. Яка цьому причина й досі не відомо. Аня зазначила, що це було її рішення, яке далося їй доволі непросто.

Не відомо, чи зайняте серце дівчини зараз. Вона активно продовжує працювати, подорожувати світом й жити звичним, нормальним життям.