|
24.02.2023 15:53

Артем Пивоваров розповів, як у студентстві ходив у морг заради дівчини, в яку закохався: “Хотів бути поруч”

Пивоваров достатньо закрита людина, він дуже рідко погоджується на інтерв’ю, оскільки не дуже полюбляє говорити про своє особисте життя. Хлопець не дуже любить публічність, виступи, концерт, участь у шоу – так. А от розповідати щось про себе – ні. Тому багато чого, що десь з’являється про Пивоварова дуже дивує його прихильників.

Артем Пивоваров

Навіть мало хто знає, що Артем не має освіти співака, це просто талант. А ось за освітою Артем фельдшер-акушер, і навіть приймав пологи цілих три рази, але, звісно, не сам, а разом з досвідченими лікарями. Насправді Пивоваров завжди знав, що він буде артистом, а ось в університет він вступив за настановою батьків. Оскільки його мама й тато лікарі. І звісно, вони хотіли, щоб хлопець пішов стежкою батьків та продовжив сімейну справу.

В медичному коледжі Артем провчився 4 роки і три роки присвятив своє життя роботі у відділі анестезіології. Але у думках хлопця завжди була музика. Він писав пісні, музику, робив треки, але довго не наважувався на зміну професії. Проте свої студентські роки Пивоваров згадує з відчуттям радості та щастя, адже він розумів всю важливість своєї тодішньої діяльності. І, як правило, студентські роки були цікавими.

У 2019 році Артем з’явився у серіалі “Медфак”, де за лаштунками розповів журналістам цікаву історію кохання, яка тісно пов’язана з моргом. Отже, коли Артем навчався на 3-му курсі медичного коледжу у Харкові, він закохався у дівчину на рік молодше, і вже бувавши в морзі, вирішив заради неї піти туди ще раз та справити враження на свою обраницю.

“Одного разу я на 2-му курсі побував у морзі, було цікаво, але я подумав, що більше туди не піду. Але на третьому курсі, вже з іншою групою, я пішов у морг, а з групою молодше, тому що там була дівчина, яка мені дуже подобалась. Я просто хотів бути поруч і вразити її. Коли м туди прийшли, як щось впевнено розповідав, але сам того не знаючи, перебивав судмедексперта. І ось він  викликав мене з толпи та змусив мене взаємодіяти з тілом. Але я зміг та здивував всіх” – розповів Артем.

І такий сміливий вчинок дійсно допоміг Пивоварову завоювати серце дівчини, заради якої він пішов на такий зухвалий похід у морг з іншою групою.