Рубрики: Шоу-бізнес
28.02.2023 01:31

Христина Горняк уперше розповіла про свого папіка: не очікував ніхто – колишня Остапчука приголомшила ведучого

Колишня дружина знаменитого телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк уперше поділилася з шанувальниками та шанувальницями такими відвертостями
Поділитися

Христина Горняк – це знаменита на всю країну блогерка та модель, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, із яким жінка прожила кілька років подружнього життя.

Чоловік та жінка були справжнім узірцем ідеальної пари, справжньої родини, де що він, що вона так сильно пасують одне одному – що зовнішньо, що внутрішньо. Та попри те, як сильно захоплювалися чоловіком та дружиною їхні шанувальники та шанувальницями, Володимир Остапчук та Христина Горняк таки прийняли рішення, яке приголомшило всіх і кожного фаната та фанатку зіркової пари: вони розходяться, ба більше – подали на розлучення.

Зараз у мережі користувачі активно спостерігають за тим, хто там є Христини чи Володимира.

Тридцятивосьмирічний Володимир Остапчук нещодавно одружився вже втретє за своє життя. Першою його дружиною була Олена Войченко, а нинішньою – Катерина Полтавська. Посередині між цими шлюбами були стосунки з Христиною Горняк, особисте життя якої, безперечно, турбує багатьох її та його шанувальників та шанувальниць.

Не так давно колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк (яка, до речі, у паспорті все ще має прізвище свого колишнього чоловіка) показала багато-багато сторіс із відпочинку десь у теплих краях за кордоном.

Скріншот зі сторіс Горняк

Жінка вирішила поспілкуватися із підписниками та підписницями її сторінки в соціальній мережі Інстаграм та повідповідати на їхні навіть найвідвертіші запитання.

Так, хтось один із користувачів Інстаграму запитав, точніше навіть констатував факт, що Христина Горняк поїхала на відпочинок зі своїм новим так званим папіком.

Жінка на таке відреагувала дуже спокійно та з неабияким гумором. Вона написала, що дуже хотіла би його показати своїй багатотисячній аудиторії, проте ще не знайшла.