|
02.03.2023 10:04

Ані Лорак виходить заміж вдруге? Співачка показала обручку на безіменному пальці та вразила зізнанням

Вперше за довгий час російська співачка українського походження Ані Лорак повідомила своїм шанувальникам про те, що у її романтичному житті сталися кардинальні зміни. Так, в Іспанії, де артистка провела щонайменше останні півроку, в неї зав’язався роман з своїм тренером. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку і він є елітним наставником по йозі та медитаціям.

Ані Лорак показала свою обручку на безіменному пальці

Ані Лорак показала свою обручку на безіменному пальці

І хоча шанувальникам здебільшого не сподобався новий бойфренд Кароліни, вони її підтримали та привітали. Ба більше, незабаром Лорак заявила, що саме в цих стосунках дізналася, що таке справжнє кохання та гармонійні стосунки. А мовляв, все що було до нього, було токсичним та несправжнім.

Доволі цікава заява з претензією на серйозні стосунки. Але і на цьому артистка не зупинилася і вирішила заінтригувати своїх шанувальників ще більше. Нещодавно вона оприлюднила нове відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на якому засвітила розкішну обручку на безіменному пальці з великим каменем. Кадри були зроблені у студії звукозапису.

Ані Лорак показала свою обручку на безіменному пальці

Звідти Ані презентувала свою нову пісню “Рядом, но не вместе”. Судячи з усього, зйомка відбувалася на території російської федерації, що свідчить про повернення артистки додому.

Нагадуємо, після 24 лютого Ані Лорак не змогла озвучити конкретну позицію, а після зникла та видалилася з соціальних мереж. До фанатів вона повернулася лише через півроку. На даний момент виконавицю продовжують критикувати за відсутність принципів і любові до Батьківщини.