|
02.03.2023 11:28

Квіти від нового залицяльника? Марина Боржемська поділилася, як прокинулася в квітковому раю: Узелков сумує

Автор: Юлія Ящук

Марина Боржемська стала популярною завдяки виходу на телеекрани головного проєкту по схудненню “Зважені та щасливі”. Ще тоді, бувши у шлюбі з В’ячеславом Узелковим, вони разом демонстрували справжню любов та підтримку на шоу.

Велике потрясіння шанувальники пережили, коли дізналися, що така пара розлучилася. Але час пройшов і всі чекають подробиць з особистого життя жінки.

Так, на своїй сторінці в Instagram Марина змогла зацікавити своїх підписників. Вона опублікувала нову світлину, де постала в раю квітів. Деякі відразу запідозрили, що це презент від нового залицяльники, але все не так.

Як виявилося, Марина Боржемська добре провела минулий вечір з дівчатами. Тому, квітки, ймовірно, від подруг чи її колег. Проте фани не виключають й того, що Марина просто приховує всі деталі, а розкішні букети від нового бойфренда.

Марина Боржемська показала, як прокинулася у квітковому раю

На жаль, правду ми можемо дізнатися тільки зі слів Боржемської, але та все тримає в таємниці.

Нагадаємо, що В’ячеслава Узелков та Марина Боржемська розлучилися у 2018 році. Чоловік не раз хотів повернутися дружину й запевняв, що продовжує її кохати, проте все марно. Жінка не хоче повертатися до колишнього й розпочала нове життя.

Разом виховують двох дітей: сина Роберта та доньку Олівію, тому стараються підтримувати лише батьківські відносини.

Узелков намагався знайти нове кохання на проєкті “Одруження на осліп”, проте зізнався, що завжди триматиме в серці Марину.