|
27.11.2020 18:34

Настя Каменських вразила чуттєвою історією кохання: неймовірний Vibe

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під сценічним ім’ям NK, презентувала свою нову пісню.

Чуттєвий відеокліп на трек “Vibe” співачка представила на своєму офіційному Ютуб-каналі. Також нову пісню Каменських вже можна послухати на всіх музичних платформах.

Це пісня про неймовірне кохання, підкреслює Настя.

“Пісня називається «Vibe», тому що вона передає всі ті емоції, які я відчуваю. У ній є всі глибинні відчуття, жіночі переживання”, – написала Каменських на своїй сторінці в Інстаграм.

У відеокліпі артистка постала в різних звабливих і ніжних образах. На відео можна побачити Каменських з її фірмовими кучерями, в шубці, вдягненій прямо на стильну білизну, у чорній короткій сукні, у зухвалій шкіряній куртці. Зйомки кліпу проходили в столичному ТРЦ Gulliver. Романтичному шарму відеокліпу додало нічне місто, на фоні якого Настя розповідає свою історію пристрасті. В усьому кліпі відчувається незрима присутність чоловіка співачки Потапа, який також є одним з авторів пісні, на останніх секундах він з’являється в кадрі.

Новий кліп вже встиг отримати безліч позитивних відгуків фанатів виконавиці. Деякі користувачі мережі побачили в кліпі схожість з попередньою спільною з Потапом творчістю. Інші написали, що в кліпі Настя постала саме такою, як її люблять — сексуальна, чуттєва, ніжна. Інші відзначили, що їм сподобалося, як Настя в пісні зачитала реп.

  • Найкраще з часу сольної кар’єри)
  • Оу, NK, нарешті крута пісня і кліп!!!)))
  • До мурашок… нереальна… чуттєва… зухвала… і в той же час ніжна….
  • Шикарна робота.
  • Це найкраща пісня у виконанні NK. Дуже ніжно і красиво.
  • Хоч Потап і Настя вже не група, Потап все одно підспівує Насті))