|
02.12.2020 08:17

Не Баланом єдиним: з ким і де була помічена Тіна Кароль

Єдиними чоловіками у житі Тіни Кароль стали її колеги по проектах “Голос країни” та “Танці з зірками”.

За останні три місяці одним з небагатьох супутників співачки став її колега Юрій Горбунов. При цьому у їхніх діалогах простакували цікаві висловлювання та жарти.

І хоча вони лише колеги, які перебувають у дружніх стосунках, це не заважає красуні бути іншою, ніж її звикли бачити прихильники.

Схоже, зіркова красуня виходить на новий життєвий етап, у якому є місце для чоловіків. Проте ставиться вона до свого оточення дуже перебірливо.

Також Тіну Кароль частіше почали бачити у супроводі молдавського виконавця Дана Балана. Одного разу вони навіть разом виступили на фіналі “Голосу країни” з приватного будинку співачки.

Був у них і спільний виступ на премії “М1 Music Awards”.

Прихильники помітили, що після появи у житті Тіни Кароль Дана Балана вона змінилася, почала більше посміхатися і стала не такою закритою

Також Тіну Кароль часто помічають у компанії її найголовнішого чоловіка – сина Веніаміна. Зараз хлопець навчається у Лондоні, але співачка все одно намагається з ним частіше спілкуватися.

Дещо рідше, але з’являється Тіна Кароль і у компанії продюсерів різних проектів. Зокрема, на початку літа у мережі з’явилося фото Тіни Кароль та продюсера масштабних розважальних проектів на каналі “1+1” Володимира Завадюка. Приблизно тоді стало відомо про новий сезон танцювального проекту.

Це не єдиний спiльний знімок знаменитостей. Після презентації книги VOGUE Тіна Кароль знову з’явилася у компанії Володимира Завадюка, презентувавши йому один з примірників.

Як виявилося, в оточенні Тіни Кароль багато чоловіків, але поки про того єдиного співачка мовчить.