|
08.12.2020 15:07

Потап і Настя Каменських показали свій пряниковий будиночок: навіть краще, ніж могла б Ірина Горова

Одні зірки навперебій хваляться ялинками, інші – смаколиками та ялинковими прикрасами. А дехто досі продовжує радувати прихильників милими домашніми кадрами з прикрашання ялинки та створення святкової атмосфери.

Схоже, зірки вирішили, якщо погода не створює святковий настрій. то вони =самі його створять і з задоволенням поділяться з іншими.

Не відстали від зіркових колег і Потап з Настею Каменських. На своїй сторінці у мережі репер показав одну з найзатишніших частин будинку. І, як виявилося, це не спальня подружжя.

У бібліотеці зіркової пари стоїть прикрашений ялинковими гілочками, свічками та червоним бантом камін.

Саме він додає святкової атмосфери помешканню зіркового подружжя.

У дописі репер привітав усіх зі святами, а прихильники відмітили, що прикрасити помешкання саме в такому стилі була ідея Насті Каменських. За таку теплу і домашню атмосферу прихильники похвалили співачку.

Крім того, зелені та червоні кольори завдяки американським фільмам теж асоціюються з Новим Роком та Різдвом.

Велика бібліотека наштовхнула прихильників на питання чи встигли вони прочитати всі книжки, які є у пари. Потап не розповів чиї це саме книги, але зауважив, що прочитали майже все.

Також у бібліотеці подружжя Потапа і Насті Каменських знайшлося місце і торшеру з червоним абажуром, який чудово гармоніює з бантом і додає приміщенню святкової атмосфери.

Перед святами Настя Каменських також закликала прихильників не лише створювати святкову атмосферу, а й допомагати іншим здійснювати мрії.

З цієї нагоди співачка, як амбассадор фонду “Таблеточки” запропонувала прихильникам подарувати свято дітям. Як саме це можна зробити вона розповіла у ролику на своїй сторінці у мережі.

Настя Каменських зауважила, що кожен, хто допоможе створити святкову казку для дітей, теж отримає від неї подарунок-подяку.

Незважаючи на складнощі року, прихильники підтримали ініціативу Насті Каменських. Раніше вони похвалили співачку за прагнення допомагати дітям і привітали з відповідальною посадою амбасадора фонду “Таблеточки”.