|
09.12.2020 22:35

Леся Нікітюк відповіла хейтерам і показала кому пальця до рота не слід класти

Дівчина з провінції, яка за словом до кишені не полізе, прославилася на всю Україну після участі у проекті “Орел і Решка”. Саме тоді просту дівчину, яка на все реагувала непідробленими емоціями полюбили глядачі.

Зараз Леся Нікітюк – зірка українського шоубізнесу. Вона веде проекти “Хто зверху” з Сергієм Притулою, “Хто проти блондинок” і авторське шоу “Le Маршрутка”. Були в неї й інші проекти.

Леді Ле, як її почали називати після виходу власного проекту, брала участь у танцювальному шоу “Танці з зірками”.

також Леся Іванівна часто ділиться кумедними відеою на яких пародіює інших зірок. І найбільше дістається богині етикету Ользі Фреймут. Одного разу Леся Нікітюк не стрималася і зняла пародію на те, як правильно їсти фрукти. Тільки у випадку гумористки були вареники з вишнею.

Більшості прихильників такі відео подобаються, але завжди знайдуться ті. кому щось у зірках не подобається.

Жертвою саме таких уїдливих коментарів і стала Леся Нікітюк.

Слід віддати зірці належне: вона не розгубилася, а увімкнула все своє почуття гумору. Навіть більше, вона не побоялася здатися смішною.

Дехто з хейтерів звинуватив її у тому, що вона розмовляє не чистою українською і розповідає усім про новини світу знаменитостей.

На це дівчина відповіла, що вони її сплутали з Катею Осадчою. яка і справді веде програму “Світське життя”, де розповідає про всі новини з життя знаменитостей. А у неї програма про життя простих людей в Україні.

Також декому не сподобалося, що ведуча виставляє ненакачаний прес і порадили зайнятися спортом. Що ж, Леся Нікітюк не розгубилася і відповіла всім чий то був не накачаний прес.

А от коли прихильники вирішили протдемонструвати свої знання англійської, яку, на їхню думку, Леся Нікітюк не знає. Вона відразу ж знайшла у них помилку. І, у властивій їй манері. виправила.

Якщо хейтери вважали, що образять Лесю, назвавши її вічною холостячкою, то дівчина лише подякувала за додаткову рекламу.

Як не крути, але Леся Нікітюк поза камерами звзналася, що такі коментарі дуже чіпляють зірок. Вона зауважила, що якщо прихильники і не лише вони, вважають, що знаменитості не дивляться і не читають коментарі, то це велика помилка.

Зірки все читають і все бачать. Івід цього стають дуже вразливими, як і будь-яка людина.

Проте Леся не була б Лесею, якби не пожартувала. Ведуча попросила писати їй побільше коментарів.