|
15.12.2020 11:03

Леся Нікітюк заговорила про шоу “Холостячка”: невже наступна героїня

Популярну українську співачку полюбляють за її особливе почуття гумору. Це вона неодноразово доказувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Леся опублікувала кумедний рекламний ролик, де заговорила про участь в шоу “Холостячка”.

“Леся, тут пишуть, що хочуть тебе бачити в новому шоу “Холостячка” в 2021 році, ти як?”, — зазначає подруга.

“А чоловіки красиві будуть, чи так, як цього року?”, — кумедно відповідає Леся.

Прихильники не приховують захвату від своєї улюбленої телеведучої, про що пишуть в коментарях.

Коментарі прихильників під публікацією Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що нещодавно Леся Нікітюк похизувалась бюджетним новорічним образом, який для багатьох її прихильників виявився зовсім не дешевим. 33-річна телеведуча в одній зі своїх рубрик в соціальній мережі Instagram показала аутфіт за дві тисячі гривень. Блискучий светр з пікантним вирізом на спині та стильні джинси створили неймовірний новорічний образ. Однак думка багатьох підписників телеведучої розділились. Одні стверджують, що дві тисячі — це занадто багато і “бюджетним” такий образ не назвати, а ось інші навпаки, згодні з Лесею, адже ціна джинсів на київському ринку буде тією ж, як із магазину H&M.

Нагадаємо, що на даний момент співачка присвячує свій час своєму авторському тревел-шоу “Le Маршрутка”. Він стартував ще у 2019 році на “Новому каналі”. Його головна ціль — це показати красу України. Головною його родзинкою є маршрутка, яку Леся оздобила неймовірним дизайном. Всередині зірка переобладнана все в затишний домашній простір. Там є навіть бар, лаунж-зона та багато сувенірів, привезених з інших країн. Зовнішній вигляд також привертає увагу прохожих, адже він рясніє яскравими малюнками.