Рубрики: Шоу-бізнес
23.12.2020 11:31

Юрій Горбунов зізнався, що вже зовсім не хоче працювати — Осадча підтримує

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов ділиться зі своїм підписниками найзаповітнішими мріями і бажаннями. Що показав на цей раз?
Поділитися

Юрій Горбунов завжди відвертий зі своїми прихильниками у соціальній мережі Instagram. До слова, за ним стежать понад 960 тисяч підписників. Нещодавно телеведучий опублікував коротке відео і розповів у дописі, що вже чекає свята і не хоче працювати.

Однак увагу привертає і саме відео телеведучого. За допомогою спецефектів ріст Горбунова немов збільшився.

Нагадаємо, що нещодавно телеведучий знову привідкрив завісу зі свого особистого життя. Відтак нещодавно Юрій опублікував світлину, на якій показано, як зірка проводить час з сином. Вони дивились улюблені мультики Івана та займались йогою. При цьому телеведучий кумедно додав, що йога у них з ускладненнями і зазначив, що у сина в садку також є йога, а у цей день Іван вирішив приєднатись до татуся, однак в результаті вийшла пасивне заняття.

Юрій Горбунов займається йогою зі своїм сином і дивиться мультики 

До слова, Юрій Горбунов одружений на своїм колезі популярній українській телеведучій Каті Осадчій. Свої стосунки зіркова пара оформила незадовго до народження довгоочікуваного сина. Іван народився 18 лютого 2017 року. До того ж зазначимо, що Катя Осадча молодша за свого чоловіка на цілих 13 років, однак це не заважає будувати їм міцну і щасливу родину. При цьому телеведуча має сина Іллю від першого шлюбу, якому зараз 17 років.