|
23.12.2020 14:12

Потап показав місце сили і це не їхнє сімейне гніздо з Настею Каменських: з дому тікає на роботу

Популярний продюсер, музикант та законний чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко досить багато часу проводить у своїй творчій студії звукозапису “Mozgi Studios”. За багато років там було створено безліч хітів, які лунають до цих пір, а також саунд для фільмів і реклам. Тому не дивно, що це місце стало справжньою другою домівкою для відомого репера.

При цьому співак нічого не приховує від своїх прихильників і завжди розповідає все з перших вуст. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Потап поділився неймовірно красивим подарунком для студії від хорошого друга зірки Івана, який заснував @dom1_studio.

Потап публікував нову світлину у своїй соціальній мережі

На світлині видно, що картина більша, ніж сам Потап, а на ній зображене усміхнене обличчя жінки з каплями води. Вона немов надихається новою енергією. Такий подарунок надзвичайно сильно сподобався Олексію, тому він не приховував свого захвату.

У підписі до публікації Потап додав, що його студія — це місце сили, креативу та мистецтва. При цьому співак подякував своєму другу за такий подарунок, зазначивши, що він буде заряджати команду Потапа.

У коментарях під публікацією прихильники Потапа також із захватом оцінили такий подарунок, про що відверто написали:

  • “Просто неймовірний подарунок! Заряджає енергією.”
  • “Шикарна робота.”
  • “Це дуже круто! Талановито.”