|
23.12.2020 18:27

Настя Каменських в естравагантній сукні з розрізом до стегна нагадала фанатам сосиску в хотдозі

Співачка Настя Каменських, яка останнім часом любить поспілкуватися з прихильниками на тему свят, вирішила відволіктися від улюбленої теми і поділитися радісною новиною.

Дівчина виклала нову світлину, на якій позує у довгій жовтій сукні з бахромою і боковим розрізом. На обличчі зірки легкий макіяж і низька укладка. Доповнює образ темний манікюр і сережки. На ногах зірки елегантні босоніжки на високих підборах і з тонкими ремінцями.

У дописі під знімками артистка натякнула на старт нового проекту. у якому вона бере участь.

Прихильники зірки оцінили образ, порівнявши співачку з богинею. А от любителі пожартувати, зауважили, що у Льоші, швидше за все йдеться про чоловіка Насті Каменських, ніжки кращі. Дівчина не образилася на таку репліку, вочевидь зрозумівши жарт.

Проте це був не єдиний жартівливий коментар на адресу зіркової красуні. Комусь у цій сукні вона нагадала сосиску у хот-дозі, про що не забарилися написати прихильники зірки. Прихильник, який написав такий коментар наприкінці зазначив, що це був лише жарт і візуальний обман.

Коментарі з гумором

Проте більшості підписників Насті Каменських образ все ж сподобався і вони порівняли її з богинею і вкотре охрестили красунею.

Для Насті Каменських участь у проекті, про який вона розповіла, це новий досвід. адже тут не потрібно засуджувати чи обирати когось талановитого, артистичного чи ще когось.

Раніше зірка показувала один зі своїх образів для шоу. тоді на ній була бордова латексна сукня і масивні прикраси.

Незважаючи на не дуже звичний стиль виконавиці, прихильникам такий образ теж сподобався.

Дивлячись на всі образи, у яких постає зіркова красуня, можна сказати, що немає такого образу, який би їй не підходив. Інша справа, це що не всі образи позитивно сприймаються шанувальниками, але самій Насті подобається і личить все.