Рубрики: Фото та відео
19.06.2024 11:58

Захопилася пластикою і підколола підборіддя: 30-річна дружина Віктора Павліка Репяхова змінила овал обличчя

Молода дружина українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова після пластики наважилася на нові зміни у зовнішності. Тепер настала черга підборіддя.
Поділитися

Коли молода дружина Віктора Павліка тільки-но починала розвивати свій блог, вона неодноразово зіштовхувалася з критикою її зовнішності. Це в жодному разі не залежало від неї, адже публіка зазвичай вельми критична до будь-кого, і так само дістається навіть зіркам найвищого польоту, таким як Селена Гомес, Дженіфер Еністон та іншим.

Блогерку критикували і за форму носа, і за фігуру, запози на фотографіях, губи, тощо. Спочатку дружина Віктора Франковича говорила про те, що не збирається переслідувати тренди. Однак дуже скоро заявила, що хоче ринопластику.

Катерина Репяхова змінила овал свого обличчя і показала результат

Основним аргументом для Катерини послужив ніс її сестри, який був такої самої форми. Дівчина наважилася змінити його, і залишилася дуже задоволена результатом. Катерина побачила роботу хірурга вживу і також забажала собі такий самий результат.

Катерина Репяхова змінила овал свого обличчя і показала результат

Віктор Франкович був категорично проти, але врешті-решт його позиція нічого не означала. Катерина зробила, те що хотіла, а після взялася за збільшення губ. Окрім того, дівчина зараз активно займається спортом, щоб привести тіло у хорошу форму, і як виявилося, взялася за овал обличчя.

Катерина Репяхова змінила овал свого обличчя і показала результат. Скріншоти особистої сторінки зірки

Катерина зізналася, що спочатку мріяла поставити імплантат. Але коли дізналася, що можна це зробити без хірургічного втручання за допомогою косметології, то одразу звернулася до спеціаліста.

На кадрах Катерина показала, як виглядала до процедури, і одразу після. Можна помітити, що об’єм її підборіддя дійсно серйозно збільшився.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Віктор Франкович переніс зупинку серця, і декілька днів перебував в реанімації. Артисту зробили операцію, і зараз він проходить через складну реабілітацію.