Рубрики: Фото та відео
23.06.2024 19:59

42-річний Олександр Педан залишив свою кохану дружину у сторонці та на емоціях припав до іншої: “Файна”

Популярна українська телеведуча Олександр Педан заінтригував мережу неочікуваними обіймами не з дружиною. Що відбувається? Докладніше в нашому матеріалі.
Поділитися

Олександр Педан працюю на телебаченні вже багато років. За цей час він можна сказати став ветераном вітчизняного шоу-бізнесу. Він продовжує з’являтися в кадрі, активно проявляється в соціальних мережах, бере участь у розвитку країни та благодійних ініціативах. Окрім того, йому вдалося побудувати собі образ зразкового сім’янина.

Звичайно, аудиторія розуміє, наскільки хибною може здаватися картинка щасливої родини, і тим не менш, Олександр на даний момент її підтримує, і цілком можливо, що образ відповідає дійсності.

Олександр Педан показав, як проводив час зі співачкою

Олександр Педан показав, як проводив час зі співачкою

Разом з коханою дружиною Інною він виховав двох прекрасних дітей. Якщо старша дочка зірка вже потихеньку вилітає із гнізда, то син поки що тільки на підростає і в нього все попереду.

Тим часом Олександр демонструє вірність своїм поглядом, звичкам та моделі поведінки. Окрім бездоганної репутації, Олександр Педан завжди мав надзвичайну харизму, яка привертає до себе увагу.

Доброзичливість, відсутність стереотипного мислення, відкритість до інших, — усе це якості, за які його полюбила публіка. І який він вчергове підтвердив. Наприклад, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в Instagram свіжий кадр з співачкою, а у дописі до публікації назвав її файною кобітою.

Олександр Педан показав, як проводив час зі співачкою

Нагадуємо, що останні ці 2 роки Олександр Педан особливо проявлявся в мережі. Зокрема, він продовжує знімати матеріал на рахунок освітніх закладів, знайомить публіку ближче зі своїми дітьми та ділиться враженнями від подорожі Україною.

Педан побував у чималій кількості міст та створив масу матеріалу, яка може який може бути дуже корисним абітурієнтам та студентам. Окрім того, нещодавно до його зйомок приєднався друг його дочки, який непогано справляється у кадрі.