Рубрики: Фото та відео
06.07.2024 21:13

З Налчаджиоглу була дівою, а з Ісааком має робити все сама: Лорак показала, що з нею стало в нових стосунках

З Муратом Налчалжиоглу Ані Лорак була дівою, а з Ісааком Віджраку має робити все сама. Співачка показала, що з нею стало в її нових стосунках.
Поділитися

Популярна українська співачка Ані Лорак багато років приховувала правду про своє особисте життя.Повідомляли, що у зірки все ж таки були залицяльники та коханці, але здебільшого вони всі не відрізнялися хорошою репутацією, і довго біля артистки не затримувалися. Зокрема, Лорак прописували роман з альфонсом.

Досі невідомо, чи це було так, але після 24 лютого з’являлися новини про те, що Кароліна знову самотня. Коли вона зникла на півроку з’являлися найрізноманітніші здогадки та чутки, але пізніше стало відомо, що у той період вона познайомилася з чоловіком на ім’я Ісаак. Кароліна найняла його своїм тренером, але стосунки з робочих перейшли в любовні.

Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки

Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки

Дійшло до того, що артистка навіть дізналася публіці про те, що перебуває у новому романі та представила свого обранця. До Ісаака фанати одразу ж поставилися з підозрою. Зокрема багато хто боявся, що Кароліна знову обрала собі чоловіка, який не зробить її щасливою, а лише погіршить її стан.

Але час ішов, а закохані продовжували бути разом. Окрім того, урок поділилася, що не збирається поспішати, і навіть не хоче поки жити разом. Пара багато подорожує, їздить одне до одного в гості, проводить час разом, але при цьому не робить жодних офіційних заяв щодо переходу на новий етап.

Стиль життя Ані Лорак також сильно змінився. А тепер на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ледь не щодня з’являються кадри зі спортивного залу. Зважаючи на погляди Ісаака, не важко здогадатися, хто повпливав на артистку.

Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки

Тим більше, що останні декілька років у Ані Лорак спостерігалися проблеми з підтриманням форми. Попри позитивне ставлення до жіночого тіла в мережі та нові тренди, для співачки це проблемна сфера, так як костюми, що відштваються на замовлення коштують великих грошей.