Рубрики: Фото та відео
27.07.2024 11:45

Сплавив дітей подалі, а тепер жалкує: Анатолій Анатоліч розповів, чим займається, поки його дівчата не вдома

Відомий український шоумен Анатолій Анатоліч вперше залишився без дітей на тривалий час. Чоловік спантеличений і не розуміє, що робити, адже з його життя зник найголовніший сенс.
Поділитися

Відомий український шоумен Анатолій Анатоліч є багатодітним батьком. У його домі завжди можна почути малих бешкетників, які перевертають все з ніг на голову. Проте, зараз будинок сповнений тишею, де ж діти телеведучого?

У своєму Instagram, шоумен зізнався, що відправив донечок до літнього табору за кордон і тепер просто не знає чим себе зайняти. Анатолій звик до постійної присутності дітей в його житті, а зараз, частину його ніби відірвали. Не пройшло й двох днів, як він вже скучив за дівчатками.

“Котики, всім привіт, це ж мій Instagram, тому я розповідаю про своє життя. Що в мене цікавого відбувається? Діти мої в таборі, Аліса і Лола вже другий день ідуть в цей табір. ночували сьогодні в Угорщині, це закордонний табір, сьогодні мають приїхати. І там будуть майже 10 днів. Ніл в садочку. Таке незвичне відчуття, бо ми з дружиною, так надовго без дітей вже не пам’ятаю коли були”, – розповів телеведучий.

Анатолій Анатоліч розповів, куди відправив своїх донечок

Крім того, чоловік поділився своїми планами на найближчий час. Вони з коханою дружиною Юлею вирішили залишити молодшого синочка Ніла з бабусею та відправитися в невеличку мандрівку. За словами шоумена, це вперше після початку повномасштабного вторгнення, коли вони залишаться наодинці. Анатолій дуже хвилюється з цього приводу та навіть не може уявити, як вони переживуть цей час без дітей.

“Ми завтра вирішили з Юлею поїхати в невеличку подорож Україною, на два дні. І Ніла ми теж лишаємо з бабусею, тобто ми поїдемо удвох. І тут цікавий момент, бо ми удвох, саме удвох без нікого, були останній раз ще до повномасштабного вторгнення. Такі незвичні відчуття, я переживаю, що з дружиною удвох залишились, що нам робити? Є звісно варіант, але я все одно переживаю”, – поділився Анатоліч.

Анатолій Анатоліч розповів, куди відправив своїх донечок