Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 20:00

Після новини про розлучення Настя Каменських похвалилася подарунком від Потапа: чоловік не відпускає

Після новини про завершення шлюбу Настя Каменських похвалилася подарунком від чоловіка Потапа. Виявляється, усі чутки були чутками? Деталі в матеріалі.
Поділитися

Впродовж двох років в мережі активно пліткують про розлучення Насті Каменських та Потапа. Подружжя дійсно багато часу проводять на різно, а також навіть не намагаються створити картинку ідеальної сім’ї. За словами обидвох, в них дуже завантажені графіки, які на даний момент не дають можливості їм насолодитися сімейним життям.

Однак, запевняють, що їхнє кохання живе, а шлюбу нічого не загрожує. Скандальний блогер Богдан Беспалов тим часом заявляє, що насправді Олексій крутить роман з кращою подругою Насті Анною Андрійчук. Що відбувається насправді досі залишається загадкою. Але судячи з усього, Настя Каменських вирішила трохи знизити рівень напруги та показала, як її цінує Олексій.

Після новини про розлучення Настя Каменських похвалилася подарунком від Потапа

Після новини про розлучення Настя Каменських похвалилася подарунком від Потапа

Виявляється, нещодавно співачка отримала розкішний букет квітів від свого благовірного. В цей момент артистка саме готувалася до зйомок зі стилістом та візажистом. У своєму Instagram виконавиця показала квіти і не приховувала свого щастя. Каменських подякувала за них чоловіку. Однак вона не розсекретила місце свого перебування.

Після новини про розлучення Настя Каменських похвалилася подарунком від Потапа

Варто відзначити, що Олексій вже на даний момент покинув Прибалтику і рушив до Кіпру. Чи разом з ним дружина невідомо. Також публіка звернула свою увагу, що на червону доріжку у Латвії вони вийшли окремо, і не стали поводитися як пара. Але цей інцидент трапляється вже не вперше. В Іспанії на заході Настя та Олексій також поводилися, наче чужі люди.

В мережі пліткують, що це продуманий хід Насті та Потапа, які колись також приховували правду про свої стосунки, роблячи немаленьку ставку на привабливість артистки та позиції в шоу-бізнесі як холостячки.