Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 18:43

Який колір абсолютно не пасує Тіні Кароль: чорний, червоний, рожевий, білий, зелений — що кажуть стилісти

Тіна Кароль — одна з найкрасивіших зірок українського шоубізнесу. Та навіть у вишуканих жінок бувають настільки невдалі образи, що не лише стилісти, а й фанати закривають очі, аби цього не бачити.
Поділитися

Стилісти багаторазово розбирали вбрання Тіни Кароль. Воно було виконане у різноманітних стилях, фасонах та кольорах. Якщо говорити про останні, то завдяки власній привабливості Кароль може носити будь-який колір. Але якщо стилісти підібрали непідхожий образ або сам одяг є жахливим, то можна скільки завгодно гратися з кольорами, але це не врятує. І у Тіни були такі ситуації, коли глядачами все хотілося з неї зняти зовсім не через привабливість.

Один з найгірших образів Кароль продемонструвала на шоу “Ліпсінк баттл”. Причому у цьому випадку розкритикували однаково сильно верх із надто широким та дивним вирізом, та низ із рожевими штанами, в яких, здавалося, Тіні навіть незручно.

Ще один дивний стиль співачці підібрали для церемонії “Українська пісня року”. Глядачі навіть припустили, що артистка не дивилася у дзеркало перед виходом. Але таких відвертих провалів у Кароль дуже мало. Як правило, аудиторія захоплюється артисткою.

Приклади образів Тіни Кароль, які були негативно сприйняті шанувальниками

Особливо людей вражає краса Тіни. Шанувальники постійно припускають, що вона робила якусь пластику. І щоразу Кароль це спростовує, розповідаючи про догляд за собою. Але так артистка робить далеко не з усіма питаннями та чутками.

Попри неймовірну активність Тіни у соціальних мережах, її особисте життя є таємницею для шанувальників. Кароль була заміжньою за власним продюсером Євгеном Огіром, доки його не забрав рак шлунку у квітні 2013 року. Після цього співачка не відмовилася від продовження кар’єри, бо це була воля її коханого. Тіна навіть виступила з концертом у день, коли Євгена не стало. Зірка досі продовжує виконувати обіцянку та вже незабаром відправиться в новий тур.

Щодо особистого життя Кароль вирувало багато чуток. Найактивніше її пов’язували з Даном Баланом та Дмитром Жуком. Але жодні чутки артистка не підтверджувала, хоча на деякі не реагувала навіть спростуванням. Щоправда, навіть якщо у зірки було чи буде весілля, то ми навряд дізнаємося про такий факт. Про це Тіна чітко сказала, відповідаючи на питання своїх підписників. До слова, з аудиторією, на відміну від багатьох зірок, вона взаємодіє регулярно.

Тіна Кароль зізналася, що не розповість фанатам про своє весілля