Рубрики: Фото та відео
08.08.2024 16:25

Тіна Кароль більше не одна: Дан Балан повернувся до поп-діви та вразив зізнанням українською мовою

Популярний молдавський виконавець Дан Балан вразив мережу раптовим сюрпризом: виконавець повернувся і показав не словом, а ділом свою любов до України.
Поділитися

Останні декілька років Дан Балан має особливо міцний зв’язок з Україною. Хоча зараз все менше фанатів вірить у те, що між ним та Тіною Кароль щось було, це вже не важливо. Молдавський мачо регулярно демонструє свою любов до країни і всіляко її підтримує.

Так, 24 лютого він знаходився в Києві, і довго не міг виїхати за кордон. Його родина активно висловлювала свою позицію, а сам зірка не забував про своїх шанувальників, завжди їх підтримуючи. А останнім часом він відвідує різні куточки України: від Карпат до Чорноморського узбережжя.

Дан Балан повернувся до України та зробив звернення українською мовою

Дан Балан повернувся до України та зробив звернення українською мовою

Так, нещодавно Дан Балан з’явився в Одесі і підкорив серця українців ідеальною українською мовою.

Більше того, Дан Балан здивував, що досконало володіє мовою та вільно розмовляє без акценту, щоправда, зі словом “п’ятниця” певні складнощі виникли.

 Дан Балан повернувся до України та зробив звернення українською мовою. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Привіт, Одесо. Я вже в Україні. З нетерпінням чекаю нашої зустрічі з вами цієї п’ятниці”, — поділився артист.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Дан Балан вперше зробив заяву стосовно його стосунків з Тіною Кароль. Зірка публічно попросив припинити шанувальників зачіпати його родину та пліткувати про роман, якого не було. За його словами, їх нічого не поєднує і не поєднувало. Окрім того, під час своєї поїздки він жодного разу не засвітився у компанії співачки, попри те, що в них були колаборації.

Дана Балана також бачили у компанії відомої блогерки під час заходу, що стало причиною пліток на рахунок нової інтрижки. Але в пресі одразу ж поділилися здогадками, нібито цей вихід був спланованою співпрацею для просування інтернет-особистості. Зокрема, до такої думки схилявся блогер Богдан Беспалов.