Рубрики: Фото та відео
25.08.2024 09:59

Передвістя розлучення: Тоня Матвієнко показала, як зблизилася з іншим, поки Мірзоян далеко і не з нею

Тоня Матвієнко показала, як зблизилася з іншим, поки її чоловік Арсен Мірзоян далеко і не з нею. Невже чутки були правдою і пара вже не разом?
Поділитися

Декілька років тому Тоня Матвієнко почала активно співпрацювати з Романом Скорпіоном. У виконавців вийшло декілька добрих пісень, і часто вони виходять разом на сцену.

Вже тоді почали поговорювати про імовірний роман між ними. Однак, співачка не забувала показувати, як сильно кохає свого чоловіка Арсена Мірзояна. Зараз виконавиця знаходиться у роз’їздах. Чоловік постійно приїжджає до захисників, підтримує їх морально, проводить з ними разом час, виступає для них, а також привозить все необхідне.

Тоня Матвієнко показала букет квітів від Романа Скорпіона

Тоня Матвієнко показала букет квітів від Романа Скорпіона

Тоня Матвієнко також не сидить на місці і бере участь у концертах. Тому не дивно, що постійно зустрічається і з Романом Скорпіоном, з яким виходить на сцену для виступу.

Але нещодавно вона дійсно здивувала публіку, адже виявляється партнер не тільки супроводжує її на заходах, але й дарує квіти. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала Романа за кермом автомобіля, а в своїх руках розкішний букет жовтих троянд. Як поговорюють, це прикмета, яка являється передвістям розставання.

Тоня Матвієнко показала букет квітів від Романа Скорпіона

Зірка публічно подякувала артисту за жест, а пізніше показала афішу, на якій також постала саме з ним.

Немає сумнівів, що Матвієнко та Скорпіон близько спілкуються, адже вони проводять час і поза сценою та студією. Втім, Арсен Мірзоян, судячи з усього, не проти, адже спостерігає за цим, як і публіка. Варто відмітити, що чоловік також дарує співачці квіти і регулярно, адже вона їх дуже любить, про що сама розповідала неодноразово в інтерв’ю.

Хіба що шанувальники тепер хвилюється за шлюб співачки. Як ніяк в мережі вже неодноразово з’являлися плітки і про розлучення, і про погіршення стосунків у парі. Але кожного разу Матвієнко казала, мовляв, не дочекаєтеся.