Рубрики: Фото та відео
22.09.2024 14:14

“Хочеться ходити в брудному мішку”: дружина Тімура Мірошниченка показала, як проходять дні багатодітної мами

Життя багатодітної мами - це постійний баланс між турботою, домашніми справами й пошуком хвилинки для відпочинку. Інна Мірошниченко вирішила наочно показати, як проходить її день з чотирма дітьми.
Поділитися

Дружина відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка прочинила завісу щоденних клопотів. Інна визнає, що бути багатодітною мамою не так то і просто, особливо, коли чоловік постійно у робочих відрядженнях, або на зйомках.

Цього літа їх багатодітна родина поповнилася ще однією дитиною. До родини приєдналася 8-річна Ангеліна. Нагадаємо, що минулого року, подружжя всиновила Марселя. Зараз хлопчику вже 3. Крім того, пара має двійко рідних дітей –  6-річну Мію, 4-річного Марка.

У своєму Instagram, Інна показала, як проходить її день, у компанії чотирьох дітей. Зі слів жінки, ранок починається з хвилинки для себе. Вона займається йогою, проте не сама, її постійно оточує увага малечі. Проте, діти не можуть витримати таких віртуозних вигинів матусі, тож ближче до кінця зарядки розбігаються по своїм стравам.

Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами

Після ранкової зарядки, починаються побутові клопоти. Прибрати, приготувати, знову прибрати – і так по колу. Діти бавляться, спричиняючи при цьому чимало шуму, від якого інколи хочеться сховатися. Проте, Інна не буде цього робити, адже була готова до такого розвитку подій, коли наважилася на рішення стати багатодітною мамою.

“Годину готувала сніданок, прибирала після цих мавп. Зараз вони настрибаються і знову будуть голодні. Люблю вихідні! Всі діти вдома, чоловік приїхав з відрядження, помився і поїхав на зйомки. Добре, що хоч не їв”, – поділилася жінка.

Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами

Крім того, Інна зізналася, що не прасує речі. Після квесту, який вона виконує щодня, на це просто не вистачає часу. Ба більше, вона жартує, що втомлена готова вдягатися у брудний мішок.

“Ніколи не питайте мене, чому я не прасую одяг. Я поки випру по три цикли раз на два дні, поки розвішу і розкладу, вже хочеться ходити в брудному мішку і не паритись”, – розповіла Інна.

Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами