Рубрики: Фото та відео
04.10.2024 15:20

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.
Поділитися

4 роки тому Руслана Лижичко знову заговорила про бажання стати матір’ю. Здавалося, що незабаром публіка має почути головну новину. Однак, артистка так і не потішила повідомленням про свою вагітність.

Ба більше, зірка зізналася, що насправді Олександр Ксенофонтов, її чоловік, не схвалив бажання Руслани поділитися своїми планами з публікою. Чоловік боявся, що вони не зможуть зробити запланованого і мав рацію, адже незабаром обставини в країні не дозволили Руслані задуматися про поповнення та повністю присвятити себе цьому питанню.

Руслана Лижичко показала улюбленця, якого підібрала з вулиці

Руслана Лижичко показала улюбленця, якого підібрала з вулиці

На даний момент Лижичко активно з’являється в інформаційному просторі, підтримує захисників та українців, буває на різного роду заходах і звичайно веде інформаційну боротьбу. Питання появи дітей знову відкладено. Але на щастя, Руслана не залишилася сама.

Так, у артистки є улюбленці, яких вона обожнює. Про них вона розповідала публіці неодноразово, але робиться не просто так, а щоб нагадати, що споріднену душу можна знайти не відходячи далеко від дому. І не обов’язково платити шалені гроші, щоб мати хорошого друга поруч.

Нагадуємо, що Руслана Лижичко має дуже прогресивні погляди, і говорила про необхідність берегти природу та агресор це ще до того як це стало трендом в Instagram.

Наприклад, її будинок прославився ще 20 років тому. Зірка будувала свій маєток таким чином, щоб він мав повністю свої джерела енергії. Але без проблем не обійшлося, і одного разу дані установки постраждали в результаті грози.

У цьому ж будинку Руслана Лижичко має власну студію звукозапису, сад, басейн та багато інших речей необхідних для комфортного життя. І для повного щастя не вистачає лише дітлахів.