Рубрики: Фото та відео
19.06.2023 10:01

Влад Яма показав крихітне немовля в пелюшках та розповів про щастя батьківства: став татом в США?

Знаменитий український хореограф Влад Яма відреагував на День батька і також поділився своїми сімейними знімками. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Зазвичай знаменитості повідомляють журналістам про поповнення в родині у день народження їхніх спадкоємців на світ. Інколи зірки попереджають за декілька тижнів до пологів, коли ризик, що щось піде не так знижується. Однак, Влад Яма у зв’язку з тим, що захищав свою родину від публічності довго не розповідав про те, що став батьком.

Леон Яма

Влад Яма показав крихітне немовля

Вперше зізнання про те, що у знаменитого українського хореографа насправді є дитина прозвучало під час зйомок з Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк на Новому каналі. Дане повідомлення прозвучало доволі буденно. Наче всі про це давно знали.

А вже через декілька років Влад прийняв рішення зробити свою родину знаменитими.Дружина Ліліана почала активно вести особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і завоювала лояльну аудиторію, яка охоче слідкує за змінами у її житті.

Блог жінка веде у жанрі лайфстайл. До початку повномасштабної війни в Україні родина багато подорожувала і брала участь у найрізноманітніших проєктах, тому тема для контенту завжди була. Зараз ж на акаунтах обидвох батьків все частіше зʼявляється і Леон. Хлопчик відвідує школу, займається танцями, налагоджує соціальні зв’язки, тощо.

Влад Яма показав крихітне немовля

Не так давно хореограф зізнався, що вже дуже хоче стати батьком знову. Вони з Ліліаною планували вагітність, а втім досі не відновлюють тему, імовірно зв’язку з політичною та фінансовою ситуаціями.

Влад Яма показав крихітне немовля

Тому на День батька Влад показав замість своєї другої дитини себе у пелюшках. Чоловік привітав власного батька зі святом та оприлюднив на своїй сторінці архівне фото. Настільки маленьким Влада його шанувальники ще не бачили.

Нагадуємо, що після 24 лютого родина хореографа опинилася в Сполучених Штатах Америки. Зіркова сім’я проживає в еміграції більше року і поки що не збирається повертатися до України. У зв’язку з цим Влад неодноразово зіштовхувався з серйозною критикою власної поведінки. Однак, зірка наполягає на тому, що він набагато корисніший за кордоном, де має можливість зібрати кошти та направити їх на благодійність.