|
06.08.2023 08:42

Молодий і в соняшнику: Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства – діловий в костюмі

Автор: Юлія Ящук

Пересічні громадяни України завжди будуть пам’ятати Володимира Зеленського прекрасним актором, гумористом, коміком, який дарував посмішку своїми ролями у “Вечірньому кварталі”. Кар’єрний шлях артиста розпочався з участі в командах КВК, а в останній з них під назвою “95-квартал” Зеленський був капітаном команди.

Згодом ця команда почала давати свої концерти на українському телебаченні. Тому, у 2005 році було прийняте рішення створити своє шоу “Вечірній квартал”, де Володимир Зеленський реалізувався як успішний актор, режисер та автор жартів.

Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства

Президент України Володимир Зеленський брав участь у виробниці багатьох українських кінофільмів та серіалів, де сам грав провідні ролі. Найбільше з них публіці запам’яталися: “Я, ти, він, вона”, “8 перших побачень”, “Кохання у великому місті”.

Непоганий успіх приніс російсько-український комедійний серіал “Свати”, де Володимир Зеленський був сценаристом. Можна стверджувати, що до політичної сфери чоловік мав успішне творче життя, утім, зараз все кардинально змінилося.

Так, в соціальній мережі Instagram фан-клуб Володимира Зеленського оприлюднив світлину щасливого чоловіка до його президентства, адже на фото він у чорному діловому костюмі позував на камеру, посміхаючись на фоні українських соняшників.

Наразі голова нашої країни має дещо втомлений вигляд, адже йому не вистачає сну, нормального відпочинку та часу проведеного з сім’єю. Після перемоги України Володимир Зеленський спершу прагне поїхати в Крим, адже дуже хоче побачити море.