Рубрики: Фото та відео
10.09.2023 14:42

Маша Єфросиніна завітала в гості до Суперблондинки: відпочивають в маєтку Полякової як в пʼятизірковому готелі

Маша Єфросиніна та Оля Полякова стали справжніми подругами. Об'єднала жінок спільна праця. Зірки разом ведуть проєкт на YouTube. Як виявилось, відпочивають дівчата також разом.
Поділитися

На своїх сторінках в Instagram зіркові красуні поділилися спільним відпочинком. Маша Єфросиніна завітала до заміського маєтку Полякової. Ді жінки відпочивали не гірше ніж в п’ятизірковому готелі на іноземному курорті.

Подруги каталися на моторному човні, відпочивали у бочці з гарячою водою, купалися в прохолодній річці. Єфросиніна була в захваті від такого прийому.

“Дай Боже тобі щастя, здоров’я жінко! Боже який кайф” – ділиться почуттями на одному з сторіс Маша.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали, як відпочивають

Частувала Оля подругу різноманітними смаколиками. Оля похизувалася сиром власного приготування, сливами, яблуками та виноградом, вирощеним у своєму садку.  Також Маша скуштувала борщ, гаспачо, курку, салати, а Полякова пообіцяла ще десерт. Але він в кард не потрапив. На питання телеведучої про час, як співачка все це встигає, Оля відповіла без зайвої скромності.

“Енергією моєю звісно, руки не брудню”, – пожартувала Оля.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали, як відпочивають

Нагадаємо, маєток Олі Полякової та Вадима Буряковского розташований на березі Дніпра, під Києвом. На території садиби є персональний пляж, причал для човнів, басейн та власний город. Також Полякова має стійло для тварин, адже співачки тримає коней та кіз. До речі, саме з молока кіз виконавиця виготовляє сир, яким не раз хизувалася перед публікою.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали, як відпочивають

Сам будинок двоповерховий, з дерев’яного зрубу. В будинку є камін, що додає оселі затишку. А панорамні вікна з видом на причал заворожують красою.Також є будиночок для гостей. Де саме відпочивала Єфросиніна, не відомо.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали, як відпочивають