|
20.04.2024 13:41

Паоло і Толік: Мішель Андраде вразила своїми рідними братами – один схожий на Бібера, другий на Кріса Брауна

Знаменита українська співачка Мішель Андраде має болівійське коріння, і завжди про нього активно та гордо говорить. Так само зірка якось розповіла і про своїх братів, що дуже розсмішило студію, в якій вівся діалог, адже хлопці отримали доволі полярні імена: одного назвали Толіком, а іншого Паоло.

Мішель Андраде показала, як виглядають її рідні брати Паоло і Толік

Мішель Андраде показала, як виглядають її рідні брати Паоло і Толік

Артистка також свого часу надавала пресі фотографії з хлопцями. Цікаво, що обидві виросли такими ж красунями, як і сама Мішель. Хіба що один більше схожий на Джастіна Бібера, а інший на Кріса Брауна.

“Через те, що я темненька, мої брати постійно жартували, що мене вдочерили. Адже ми зовсім не схожі. Один – руденький, інший – світлий. У Болівії людей із такою зовнішністю називають “чокос” або “грінгос” – тобто ті, хто зовні відрізняється від тих, хто живе в країні. За це їх любили багато дівчат, і лише потім я зрозуміла, що вони потоваришували зі мною, щоб познайомитися з моїми братами”

Варто відзначити, що насправді Паоло, хоча і має доволі елегантне ім’я, в Україні його звали просто Павліком. Усі троє відчули на собі вплив як української, так і болівійської культури.

Зараз все життя їх розкидало по різних куточках світу, але звичайно, вони підтримують зв’язок та проводять разом час. Як зараз виглядають чоловіки достеменно невідомо, адже судячи з усього, так само як і велика кількість зіркових родичів надають перевагу не зірковому образу життя.

Нагадуємо, що 2 роки тому стало відомо, що Мішель Андраде розриває контракт з Олексієм Потапенком. Пізніше зірка зізналася, що допускала велику кількість помилок під час роботи з лейблом, зокрема дуже хотіла виконувати інші пісні, що йшло врозріз з баченням розвитку її кар’єри у продюсерів.

Зараз Мішель знаходиться у вільному плаванні, і судячи з усього, поки що в неї все йде добре.