|
22.04.2024 15:41

50-річний Ектор Хіменес-Браво неочікувано вразив зізнанням про проблеми з памʼяттю: “Міг забути за…”

Ектора Хіменеса-Браво можна сміливо називати ветераном українського телебачення, хоча зніматися він почав у доволі свідомому віці, адже деякий час в нього пішов на підйом у кар’єрі, а також адаптацію в Україні.

А з появою соціальних мереж, які стали частиною нашого щоденного життя, кулінару стало набагато простіше зближуватися зі своєю аудиторією, з якою він налагодив міцний зв’язок.

Ектор Хіменес-Браво розповів про вікові проблеми, які почалися після 50

Ектор Хіменес-Браво розповів про вікові проблеми, які почалися після 50

Зараз Ектор регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різні фотографії, ролики, дописи, в яких розповідає про своє життя, тощо. І звичайно, велике місце займає у цьому питанні гумор.

Наприклад, нещодавно кулінар оприлюднив свіже відео, в якому висміяв свою забудькуватість. У новому ролику, який з’явився в блозі зірки, Ектор показує, як забув про те, що поставив шкарпетку на власне плече і почав шукати її по кімнаті. Таким чином він дав зрозуміти, що він не тільки забуває про дні народження своїх друзів, але й про звичайні побутові речі, які здавалося б доволі прості.

Ектор Хіменес-Браво розповів про вікові проблеми, які почалися після 50. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 3 роки тому Ектор зізнався, що перебуває у стосунках з молодою дівчиною, і ці стосунки набувають серйозного характеру. Однак після 24 лютого вона евакуювалася до Польщі. Що зараз відбувається між ними залишається загадкою, адже шеф-кухар не поспішає ділитися подробицями.

Було відомо, що одна собачка зірки була разом з нею, але згодом песик повернувся. Деякі підписники схиляються до думки, що насправді Ектор не перебував у романі, і таким чином влаштовував піар навколо своєї персони. В дійсності зірка жодного разу не був одруженим і не має дітей. Це стає причиною для багатьох версій щодо самотності Ектора.