Рубрики: Плітки
11.10.2024 19:03

Куди зникла Софія Ротару? В Україні з’являється тільки біля могили чоловіка 2 рази на рік

Куди насправді поділася легенда української естради Софія Ротару і чи дійсно вона давно виїхала за кордон? Усі відповіді лежать на поверхні.
Поділитися

Після 24 лютого Софія Ротару жодного разу не вийшла на зв’язок з журналістами. Зірка не дає ніяких коментарів, а за неї деякий час висловлювався її концертний директор, який підкреслив, що співачка підтримує Україну і щиро за неї переживає.

Хіба що на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram час від часу з’являлися публікації, в яких вона гора жала свої співчуття сім’ям загиблих.

Ще 2 роки тому з’являлася інформація, що насправді Софія Михайлівна могла виїхати закордон, про що не повідомила нікому. Однак, її подруга Лайма Вайкуле заявила, що артистка насправді евакуювалася до Львова, і знаходилася в Україні.

Софія Ротару показала, де знаходиться насправді

Софія Ротару показала, де знаходиться насправді

Російські ЗМІ чим тим часом повідомляли про те, що нібито Софія Ротару придбала розкішний маєток в Італії, який одразу ж оформила на свого єдиного сина Руслана.

Незабаром там засвітилися і її невістка, і онучка. А на свій день народження Софія Михайлівна сама показала, де перебуває: на тлі були італійські пейзажі з кипарисами.

Цікаво, що не дивлячись на це, Софія Ротару виходила на зв’язок і з кладовища. Справа в тому, що вона регулярно відвідує могилу свого покійного чоловіка Анатолія Євдокименка, у тому числі у день його народження та в річницю його смерті.

Кожного року вона показує, в якому стані знаходиться його могила, а також висловлює свої почуття до покійного. Не відстає у цьому питанні від неї і син Руслан, який також часто публікує фото саме звідти.

А в річницю весілля з чоловіком Софія Михайлівна зазвичай викладає архівні знімки, на яких показує, якими вони були красивими, закоханими, а також щасливими.

Нагадуємо, що сестра Софії Ротару Ауріка Ротару більш активна і виступає на концертах та дає інтерв’ю. Зокрема, нещодавно вона заспівала на заході, який був присвячений пам’яті Віталія Білоножка, що помер рік тому.