Рубрики: Плітки
20.10.2024 11:01

Потап і Настя Каменських приховують своє розставання? Відома журналістка розкрила їхню таємницю

Попри те, що Настя Каменських не раз запевняла, що у родини з Потапом все добре, у шанувальників постійно з'являються нові приводи думати інакше.
Поділитися

Чутки про роман Каменських та Потапа з’явилися ще за довго до офіційного зізнання пари. Й начебто, після весілля всі крапки були розставлені. Проте, вже зараз шанувальники зіркового подружжя пліткують про їхній ймовірний розрив.

Українська журналістка Наталія Тур висловилася про стосунки між співачкою та її чоловіком на YouTube-каналі “Люкс ФМ“. Тур порушила питання щодо того, що відбувається в родині відомої пари, звернувши увагу на те, як Настя презентує їхні взаємини в соцмережах.

Відома журналістка розкрила правду про шлюб Каменських і Потапа

Не так давно, Настя виклала публікацію у своєму Instagram, у якій поділилася спільною фотографією з Потапом, супроводивши її досить зворушливим підписом. Цей допис мав показати єдність і підтримку в родині, проте Наталія Тур вбачає в цьому дещо інший сенс. Журналістка зазначила, що останнім часом Настя не ділиться новими спільними світлинами з Потапом, і це викликає підозри.

“Настя представила цю фотографію як нову, але насправді вона зроблена вже давно. Це може свідчити про те, що вони давно не бачилися та не мають нових спільних знімків. Можливо, вони живуть окремо, але намагаються підтримувати образ щасливої родини для публіки”, – висловилася журналістка.

Відома журналістка розкрила правду про шлюб Каменських і Потапа

Співачка неодноразова запевняла, що в її шлюбі все окей, та просила фанів не додумувати того, чого на справді немає. Проте, вони й досі сумніваються, що артистка щиро ділиться переживаннями. Тож, чи дійсно між Каменських і Потапом існує дистанція, чи це лише чутки – питання, яке залишається відкритим. Однак пильна увага до їхніх стосунків свідчить про те, що публіка продовжує стежити за долею цієї відомої української пари з великим інтересом.