|
29.04.2024 16:17

Важила 67 кг і ходила в чоботах з діркою: Тіна Кароль розповіла, як жила до популярності і кар’єри на сцені

Життя і кар’єра Тіни Кароль завжди цікавлять її фанатів, які цінують не лише її талант і харизму на сцені, а й її неповторний стиль і непідробну особистість. Найбільш обговорюваним є її зовнішній вигляд до популярності і спосіб, яким вона досягла слави.

З позначкою 67 кілограмів та в чоботах з діркою Тіна Кароль не лише вибивалася із загальноприйнятих стандартів краси, але й показала як можна досягти того, чого так сильно бажаєш.

Тіна Кароль розповіла про початок своєї музичної карʼєри

Тіна Кароль, у віці 39 років, згадує свої досить складні початки в шоу-бізнесі. Приїхавши до Києва з Івано-Франківська у 14 років, вона вже була студенткою музичного училища. Згодом, у віці 17-18 років, почала задумуватися про своє місце на музичній сцені. Відчуваючи потребу в самостійності, вона відмовилася від матеріальної підтримки родини та почала сама заробляти.

Тіна Кароль розповіла про початок своєї музичної карʼєри

Її шлях до успіху був заповнений кастингами. Одним із найпам’ятніших для неї став набір у дівчачу вокальну команду. І хоча Кароль виявилася “найгрубшою” серед учасниць та не могла тримати свою партію, її досвід на цьому кастингу виявився неприємним.

Попри всі зусилля, її виступ виявився невдалим, і вона була вигнана з потенційного гурту. Це була для Тіни Кароль найбільша поразка на початковому етапі її кар’єри. Тим не менш, цей випадок не зупинив її, але навпаки, зміцнив в рішучості йти до своєї мети.

Тіна Кароль розповіла про початок своєї музичної карʼєри

Тіна Кароль розповіла про недолік у реалізації проєкту, зазначивши, що він так і не був запущений. Вона висловила думку, що не вдалося знайти третю особу для проєкту, а також виразила жартома про те, що сама була “загублена” в цій ситуації. Тіна зазначила, що, мабуть, вона була неправа у своїх припущеннях, адже заздалегідь підготовленість є ключовою умовою для досягнення успіху, інакше просто не відбувається.

Такі випробування тільки посилили її волю до досягнення успіху. Тіна Кароль продовжила боротьбу і, завдяки своїй талановитості та наполегливості, врешті-решт стала відомою співачкою і відомою особистістю у музичній індустрії.