|
29.04.2024 19:27

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Хімія між цими двома була очевидною. Артисти того заглядали одне одному в очі, то трималися за руки на сцені. Але усе це відбувалося в рамках їхнього дуету, який мав на своїй меті привернути увагу до творчості обидвох. Звичайно, уступи також включають в себе долю артистизму і театру.

Однак згодом Пономарьов допустив вельми цікавий промах, який призвів до хвилі пліток в мережі.

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук прокоментували чутки про їхній роман

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук прокоментували чутки про їхній роман

Багато років тому він давав коротке інтерв’ю, в якому заявив, що в нього виявляється роман з Марією Яремчук, а після цього запитав, чи знали про це журналісти.

Звичайно, абсолютно всі заголовки були присвячені лише цьому зізнання, але Марія Яремчук не поспішала його спростовувати, а дочекалася для цього слушного моменту. Сталося це також під час малесенького інтерв’ю, яке пресі вдалося отримати від Марії Назарівни. На питання про роман з Олександром вона зробила гримасу і заявила, що нічого такого бути не може.

Пономарьов вже також був вимушений відповісти за свої слова, і заявив, що нібито просто пожартував на 1 квітня у зв’язку з тим що всі навколо пліткували про їхній любовний зв’язок.

Вже незабаром Марія Яремчук вийде до своєї публіки заявою про те, що вона хоче завершити творчу кар’єру. Офіційна причина: страх виступати перед великою кількістю людей. Користувачам це здалося занадто підозрілим.

Мовляв, дівчина була з дитинства знайома з цією діяльністю, постійно виходила на сцену і зовсім не здавалося, що вона почувається некомфортно або боїться. Яремчук вже після завершення кар’єри зробила виняток лише раз, коли її покликали виступати у Ліверпуль на Євробачення. Тоді вона довела, що так само добре співає, і так само неперевершено виглядає.