|
29.04.2024 21:15

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

Якщо хтось із знаменитостей запрошує на своє весілля журналістів та робить для ЗМІ спеціальну фотосесію у білій сукні та фаті, наші зірки не поспішають ділитися весільними фото. Так, наприклад, досі ніхто не бачив кадрів з розпису Каті Осадчої та Юрія Горбунова. Відомо, що весілля відбулося на початку 2017 року. У яких вбраннях були знаменитості, не відомо.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Натомість у Мережі можна знайти фотографії з першого весілля Осадчої, коли вона виходила заміж за депутата Олега Поліщука. Юна Катя, яка на той час працювала моделлю, постала на весільній церемонії в дуже екстравагантному на той час вбранні. Біла сукня була декорована яскраво-червоним фатином. З прикрас лише чокер із величезною квіткою.

Катя Осадча та Олег Поліщук. Весілля

Весільні фотографії зірки “Кварталу 95” Олени Кравець у Мережу злили кілька років тому. На знімках, окрім нареченої та нареченого, можна побачити всіх її близьких друзів, у тому числі Олену та Володимира Зеленських, які були свідками. Кравець була у традиційній білій сукні з корсетом та фате, наречений у класичному чорному костюмі.

Весілля Олені Кравець
Весілля Олені Кравець

Незважаючи на те, що Ірина Білик була в офіційному шлюбі тричі, на просторах інтернету можна знайти лише одну її реальну весільну фотографію у весільній сукні. Це був розпис із батьком її старшого сина Гліба – Андрієм Оверчуком.

Ірина Білик та Андрій Оверчук

Потім Білик грала церемонію весілля з танцюристом та хореографом Дмитром Дікусаром, а так само з фотографом та стилістом Асланом Ахмадовим, але ці весільні фото так ніхто й не бачив.

Ірина Білик із Дмитром Дікусаром та Асланом Ахмадовим

З продюсером Юрієм Нікітіним та хореографом Дмитром Коляденком співачка жила у цивільному шлюбі і до РАЦСу не дійшла. Зараз співачка незаміжня. Щоправда, 2023 року на одному з концертів артистці знову зробили пропозицію. Молодий чоловік вийшов на сцену, став на коліно та запропонував Ірині вийти за нього заміж.