|
30.04.2024 17:01

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

Зокрема, раніше друг бізнесмена повідомляв пресі про те, що Аліна Гросу у нібито не була до кінця щирою, коли давала інтерв’ю на рахунок розлучення, і приховала той факт, що ще не розлучившись, вона вже почала нібито крутити роман з іншим.

На той момент мова йшла про Романа Полянського, з яким Аліна Гросу спочатку знімалася у фільмі, а потім почала взагалі зустрічатися.

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, в якому вперше пригадала той період, коли Олександр попросив неї перерву в стосунках та з’їхав.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі

Пара ще була одружена, але жила не разом. Виявляється, саме в той період Гросу все ж таки приймала залицяння іншого чоловіка, а потім почала з ним зустрічатися. Як відомо, Олександра Комкова вона не прийняла назад, але не через те, що мала почуття до іншого, а через недостойний вчинок хлопця, адже одразу вирішила, що він вже не повернеться додому.

“Коли мені мій перший чоловік запропонував пожити окремо, я переїхала. Я почала зніматися в одній картині, де також знімалася ще одна людина, її називатимемо “Андрій”. Він одразу багато уваги мені приділяв. Він чув історію, що ми з чоловіком живемо окремо, і почав робити великі кроки для того, щоб ми мали стосунки. Якоїсь миті я зламалася, у нас почалися стосунки”, – згадала артистка.

Зокрема, артистка розповіла про те, що ці залицяння, які були дуже пишними та неймовірно дорогими, мали викликати у неї якісь підозри, чого одразу не сталося. Але пізніше Аліна зрозуміла, щодо чого, адже вони стали передвісниками зради.

На той момент стосункам з Олександром вже настав кінець, і не було жодних шансів їх відновити. Аліна ж пішла від чоловіка до іншого коханого, але не через почуття до нього, а таким чином склалися обставини.