|
01.05.2024 11:21

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Зазвичай, Аліна Гросу створює свої композиції саме на основі пережитих драм в особистому житті. Артистка ніколи цього не приховувала, і навпаки зізнавалася, що деякі події її надихають та наштовхують на написання пісень.

Нещодавно артистка презентувала новий трек, в якому співає про зраду коханого. У зв’язку з цим співачка, вочевидь, вирішила поділитися досвідом, який може стати корисним для інших. Виявляється, після розлучення Аліна зіштовхнулася зі зрадою.

І до того ж невірність її обранця мала неодноразовий характер.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зради свого обранця

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зради свого обранця

Не стримуючи сліз, артистка вперше розповіла про те, як молода людина, який засипав її подарунками та компліментами, не шкодував для неї жодної уваги, виявився зрадником.

Раніше ми розповідали, що чоловік був актором і навіть працював з Аліною на одному знімальному майданчику. Але при цьому артистка наголосила, що це нібито не Роман Полянський.

У своєму новому відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Аліна поділилася, як саме дізналася про те, що він ділив ліжко з іншими жінками.

“Я ніколи до того не лізла в телефон. Я вважаю, що це неповага, але я вже не могла більше. Я подумала так: “Окей, якщо я зараз влізаю і не бачу нічого, я просто назавжди йому вірю. Я з цим телефоном іду до ванни, сідаю, відкриваю, заходжу в Instagram. Зраджував він завжди. Кожна відпустка його, кожне відрядження — це була якась нова дівчина або якась, що була до того”

Але пізніше з’ясувалося, що дівчата постійно змінювалися, а актор не тільки проводив з ними ночі, але і багато з ким просто цілувався та дозволяв собі вельми цікаві речі.

Він до останнього заперечував, і навіть звинуватив Аліну у зраді. В результаті пара пішла з’ясовувати правду на детектор брехні, який показав, що чоловік дійсно був невірний, а от Аліна Гросу в свою чергу не зраджувала.