|
01.05.2024 14:33

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Молодій дружині Віктора Франковича неодноразово діставалося від публіки. Пару нібито переслідували скандали, і деякі з них роздувалися на пустому місці. Так, тривалий час дівчину називали коханкою артиста, адже вона зустрічалася з ним, поки той був офіційно одружений з іншою.

Віктор Франкович пояснював, що не наважується на офіційне розлучення через хворого сина, який боровся з онкологією, і був дуже чутливий до питань сімейного характеру. Одразу після його смерті пара розписалася.

Катя Репяхова розповіла історію її кохання з Віктором Павліком

Катя Репяхова розповіла історію її кохання з Віктором Павліком

Катерина мріяла про весілля, але його неможливо було влаштувати через траур. Але вже в ролі офіційної дружини Віктора Франковича вона вперше розповіла про те, якими були їхні стосунки насправді. Виявляється, дівчина була фанаткою Павліка і дізналася про нього ще в дитинстві.

Згодом вона стала концертною директоркою Карпачова, а від психолога перейшла до Павліка. Тоді вона побачила стан артиста і зіштовхнулася із суворою правдою. За її словами, вона зробила все можливе, щоб поставити чоловіка на ноги, і нібито, коли розпочався їхній роман, він вже не мав любовних стосунків з дружиною Ларисою.

Катя Репяхова розповіла історію її кохання з Віктором Павліком

І все ж таки жінка стала серйозною перепоною на їхньому шляху до щастя. Катерина зізналася, що Віктор Павлік не визнає скандальної поведінки Лариси через її набожність. Через це пара ледь не розлучилася.

Зокрема, найбільшим скандалом в сім’ї стало бажання Павліка та його дружини позбавитися від чотирикімнатної квартири, в якій жила Лариса. Жінка розлютилася, адже колишній обіцяв їй залишити житло, в якому провів свої найкращі роки їхній спільний покійний син.

Катерина аргументувала це рішення тим, що вони не можуть утримувати дану квартиру. В результаті Лариса опублікувала багато зайвого, і Репяхова подала на неї до суду.

Зараз родина живе в гармонії і навіть не згадує про ті часи, коли Катерина боролася з хейтерами, що звинувачували її у руйнуванні сім’ї.