|
01.05.2024 12:56

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома українська комедіантка та зірка “Кварталу 95” Олена Кравець вже понад 29 років товаришує з родиною Зеленських. З нагоди дня народження першої леді України Олени Зеленської, зірка розповіла глядачам прогрими “Сніданок з 1+1”, якою ж є дружина президента в реальному житті.

За словами Кравець, подружжя Зеленських завжди мало свій сласний мікровсесвіт, де їм було комфортно разом. Також акторка пригадує, що вони ніколи не втрачали романтики у стосунках та які б труднощі не виникали у їхньому житті, Володимир та Олена проходили через них пліч-о-пліч.

“І в цьому стільки лише їхнього світу, їхнього мікрокосмосу. І це романтично. Також Олена готує дуже смачно, дуже класно”, – прокоментувала Кравець.

Олена Кравець розповіла, яка у звичайному житті Олена Зеленська

Також зірка зазначила, що Олена завжди неабияк підтримувала ініціативи чоловіка. Навіть коли його ідеї здавались їй божевільними, вона успішно приймала це.

Однак повномасштабне вторгнення неабияк повпливало на життя та світогляд першої леді. Кравець вважає, що Зеленська стала сильнішою та витривалішою, проте це не завадило їй підтримувати та розвивати свою жіночність.

“Мені здається, вона усвідомила свою м’яку силу. Як вона доносить правду болючу. Дуже по-жіночому, але водночас дуже потужно”, – прокоментувала Олена Кравець.

Олена Кравець розповіла, яка у звичайному житті Олена Зеленська

Сама ж Зеленська зізнавалась, що після перемоги планує як слід відпочити у тихому місці з видом на Дніпро. Тож, в рамках проєкту, Кравець додала, що Олені, дійсно, наразі бракує усамітнення.

“Я знаю, як вона це любить і як їй це потрібно”, – в кінці додала зірка “Кварталу 95” Олена Кравець.