|
01.05.2024 14:25

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Нещодавно Настя Каменських випустила свій новий трек під назвою “MOLOKO”. Пісня та кліп одразу ж привернули увагу користувачів мережі. Як виявилось, багато слухачів розгледіли в творчому доробку відвертий та навіть еротичний підтекст. Попри це, пісня стала справжнім хітом та набула популярності навіть за межами України.

Після прем’єри музичного відео Каменських стала гостею найпопулярнішого ранкового шоу у Латинській Америці “Despierta America”. В ефірі українська зірка постала у дещо незвичному образі. Вбрання складалось з яскравого бюстгальтера із блискітками, довгої спідниці та об’ємної накидки, що нагадувала ніжні хмаринки.

“Здається, це стало вже гарною традицією — презентувати нову пісню в ефірі Despierta America. Дуже дякую за постійну підтримку мене, моїх проєктів та можливість щоразу нагадувати про мою країну та все, що у нас відбувається”, – йшлося в описі під новими світлинами у фотоблозі Каменських.

Також в ефірі програми Анастасія детальніше розповіла про саму пісню та кліп у зніманнях якого взяв участь й співак Ostrovskyi. Раніше зірці вже приписували роман із молодим артистом.

За словами Каменських, над цим проєктом вона почала працювати ще до початку повномасштабного вторгнення, а сам реліз планувався на 2022 рік. Однак всі проєкти довелось призупинити після початку війни 24 лютого 2022 року. Як зазначає Настя, головна мета цього продукту – показати світові, що навіть у такі непрості для України часи, творчі люди здатні продовжувати креативити та показувати свої доробки у сфері розваг на міжнародному рівні.

“Я завжди прагнула бути різною у своїй творчості, дивувати глядачів та слухачів. Для мене важливо доповнювати свої пісні яскравими візуалами. Це подорож у світ рожевих фантазій, де кожен з нас може на декілька хвилин заховатись серед мʼяких хмаринок та яскравих героїв від усіх проблем. Це ідеальний світ, де панує суцільний позитив і щастя”, – додає Настя Каменських.

Настя Каменських стала гостею популярного американського шоу