|
01.05.2024 17:30

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Відомий український актор Віталій Салій вже протягом 10 років перебуває в стосунках з Анною Ареф’євою. Раніше, в рамках проєкту “Зірковий шлях”, чоловік розповів шанувальникам про те, як робив пропозицію своїй коханій.

За словами Віталія, йому завжди подобались акторки. Усі серйозні і довготривалі стосунки чоловіка були саме з представницями цієї творчої професії. А всі нетривалі романи та інтрижки Салій мав з шанувальницями чи дівчатами, які аж ніяк не пов’язані з акторською діяльністю.

До речі, дружина Віталія теж акторка – Анна Ареф’єва. У програмі для телеканалу “Україна” чоловік розповів про історію знайомства з коханою. Спершу ініціативу проявила саме Ареф’єва. Після першої розмови, згодом актори почали працювати над спільним проєктом у Львові.

“У нас зародився роман і майже через 4 місяці я їй зробив вже пропозицію”, – пригадав Салій.

Віталій Салій розповів про особисте життя: як виглядає родина відомого актора

Віталій розповів, що освідчитись коханій вирішив під час романтичної вечері на хмарочосі у Києві.

“Ми почали вечеряти, вийшов раптом скрипаль, почав грати, ми танцювали і я їй зробив пропозицію, симпатично вийшло”, – розповів Віталій в ефірі.

У 2017 році в пари народився первісток, хлопчика назвали Данилом. За словами актора, з появою сина, він позбувся свого внутрішнього відчуття “дорослої цинічної людини”. Нещодавно Данило святкував свій 7-й день народження. І хоч зірковий батько зрідка публікує дописи у інстаграм зі світлинами своєї родини, з цієї нагоди показав шанувальникам підрослого сина.

“З днем народження, синку! Ти такий добрий, сміливий, глибокий, веселий. Твоя душа-космос. Я дуже пишаюсь тобою. І вчусь в тебе. І дуже люблю тебе. Будь найщасливішим і нехай Всесвіт береже тебе. А ми завжди поруч. Любимо!”, – залишив опис актор.