Рубрики: Новини
01.05.2024 17:43

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.
Поділитися

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу до своїх 46 років уже встиг двічі одружитися і розлучитися. З першою дружиною – співачкою Ані Лорак він прожив рівно 10 років і розлучився після того, як випливла неприємна історія про його зв’язок з українською моделлю.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

З другою дружиною – візажисткою Лілією Реус шлюб фактично тривав лише 4 місяці – з червня по жовтень 2023 року. Саме тоді з’явилися перші чутки, що пара роз’їхалася. Офіційно про розлучення Мурат повідомив лише у січні 2024 року.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Зазначимо, що на той момент бізнесмен вже був не вільний. Під час відпочинку у Дубаї на новорічні свята Налчаджиоглу познайомився з українською моделлю на ім’я Анастасія. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко – вже після повернення в Україну, пара з’їхалася, після чого Мурат офіційно представив її, як свою нову кохану. Далі з’явився спільний собака, відбулося знайомство з дітьми від попередніх шлюбів та спільні виходи у світ.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала, на що готова заради нього

За словами Мурата, це саме та жінка, на яку він чекав все своє життя. Не приховує своїх почуттів та Анастасія. У соціальних мережах дівчина постійно освідчується турку у коханні.

А напередодні нова кохана Налчаджиоглу піднесла йому несподіваний сюрприз. Так, мікроблозі екс-чоловіка Лорак з’явилася фотографія, на якій можна побачити татуювання на тілі його нової пасії з написом англійською мовою – “forever yours Murat”, яка перекладається як “назавжди твоя, Мурате”.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала, на що готова заради нього

Бізнесмен настільки був вражений вчинком Анастасії, що зумів написати лише “Якщо що”. Зважаючи на все, він залишився задоволений, адже жодна з попередніх дружин не наважилася заради нього на таке.

Зазначимо, що це вже друге тату присвячене Налчаджиоглу. Перше було парним – на тілі Мурата та Анастасії є напис “forever yours”, що у перекладі – “назавжди твій/твій”.