Рубрики: Новини
01.05.2024 21:16

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.
Поділитися

Рівно 10 років тому українська співачка Катерина Бужинська вийшла заміж за болгарського бізнесмена Дмитра Стойчева. Через два роки у 2016 у пари народилися двійнята. Хлопчика назвали на честь батька Дмитром, дівчинку на честь мами Катя.

Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

Нині родина постійно проживає в Болгарії, проте час від часу співачка приїжджає до України та навідується до Німеччини, де живе її старша дочка, яку вона народила від попереднього шлюбу із пластичним хірургом Володимиром Ростуновим. Напередодні співачка поділилася свіжими світлинами з дітьми. У кадрі щаслива мама із сином та донькою їдуть у машині, а потім зробили кілька фото в готелі.

Катерина Бужинська показала всіх своїх дітей від двох шлюбів
Катерина Бужинська показала всіх своїх дітей від двох шлюбів
Катерина Бужинська показала всіх своїх дітей від двох шлюбів
Катерина Бужинська показала всіх своїх дітей від двох шлюбів

Зазначимо, що на відміну від молодших дітей, які регулярно їздять із батьками на відпочинок і часто з’являються на фотографіях у соцмережах зіркової мами, знімки старшої дочки Олени з’являються лише раз на рік на День народження.

Так, коли дочці Бужинській виповнилося 17 років, співачка оприлюднила пост із її знімком із зворушливим привітанням. У кадрі дівчина позувала в красивій сукні зеленого кольору.

Ще кілька знімків з’явилося, коли співачка відвідувала дочку разом із молодшими дітьми.

Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки

Нагадаємо, що багато років Олена мешкає окремо від мами. Таке рішення було прийнято, коли на світ з’явилися двійнята. Спочатку Олена жила в Україні, а після 2022 року переїхала до Німеччини та оселилася в будинку українських друзів співачки, які її доглядають.

В одному зі своїх інтерв’ю Бужинська розповідала, що старша дочка росте дуже творчою дівчиною – вона захоплюється вивченням іноземних мов – вільно читає німецькою та англійською, а у 2023 році почала писати дитячі казки. За словами Катерини, її старша дочка мріє стати письменницею.