|
01.05.2024 22:16

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

У 2023 році співачка Наталія Могилевська приголомшила зізнанням, що ще на початку війни в Україні у 2022 році усиновила двох дівчаток-сестер, для яких стала справжньою мамою. Тоді ця новина викликала шквал бурхливих коментарів. Багато хто вітав та підтримував артистку, проте знайшлися й ті, хто вважав, що вся ця історія артистці потрібна для піару. А поки що в Мережі продовжували обговорювати сенсаційне визнання Могилевської, співачка просто продолжає насолоджуваться материнством.

Наталія Могилевська та її донечки

Так, напередодні співачка відзначила День народження молодшої доньки Софії. Дівчинці виповнилося 4 роки. На честь значної сімейної події співачка організувала велике свято та подарувала малечі перший велосипед та величезного плюшевого ведмедя. За кадром на відео чути щасливий голос Наталії, яка з гордістю розповідає про те, що саме в цей момент відбувається у її будинку.

А трохи пізніше співачка зробила ще одне важливе визнання та повідомила, що разом із виданням “Ранок” випустила нову книгу під назвою “Мама тебе знайде”, де розповість про свій досвід материнства, а також поділиться ексклюзивними подробицями та незабутніми емоціями, які переживає зараз. Новий проект сміливо можна назвати ще одним дітищем артистки, яким вона пишається.

“Це любов, ніжність і надія, що сплелися, змішалися, доповнили одна одну і втілилися у чудову казку”, – йдеться в описі книги Наталії Могилевської.

Нагадаємо, що за останні два роки життя артистки кардинально змінилося. Спочатку війни співачка, нарешті зустріла нове кохання, яке так довго шукала, а також уперше стала мамою двом чарівним дівчаткам – 12-річній Матильді та 4-річній Софії.