|
02.05.2024 15:48

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Відома українська комічна акторка Олена Кравець працювала у Студії “Квартал-95” з 1998 року. Протягом тривалого часу вона була єдиною жінкою у команді, що принесло зірці неабияку популярність. Вже у 2018 році Кравець почала працювати над проєктом, що отримав назву “Жіночий квартал”. Однак після початку повномасштабного вторгнення Олена раптово вирішила припинити свою творчу діяльність в рамках Студії “Квартал-95”. Натомість артистка почала працювати над створенням та просуванням власних проєктів, як-от YouTube-канал із подкастом “Вдома поговоримо”.

Новина про “паузу” Кравець неабияк сколихнула мережу, тож ексколеги зірки неодноразово почали отримувати питання від інтерв’юерів про цю подію. Ще рік тому Євген Кошовий вперше дав свій коментар, у якому висунув свою здовадку про те, що війна повпливала на життя кожного, тож Кравець захотіла чогось нового та зовсім іншого.

Також чоловік зазначив, що образу на Олену не тримає. Їхні стосунки залишились дружніми, як і раніше.

Євген Кошовий вперше розповів про стосунки із ексколегою Оленою Кравець

Нещодавно Євген Кошовий вперше за тривалий час розповів, чи підтримує зв’язок із ексколегою. За його словами, рішення Олени не викликало жодних конфліктів у команді. Усі з розумінням ставились до її вибору. І до сьогодні Кравець підтримує дружні стосунки з акторами та кріейторами “Кварталу”.

Однак Кошовий зізнався, що наразі їхні шляхи розійшлися. Зараз вони спілкуються вкрай рідко, але продовжують вітати одне одного зі святами та пам’ятають про теплі товариські стосунки, що об’єднували їх багато років.

Євген Кошовий вперше розповів про стосунки із ексколегою Оленою Кравець