|
02.05.2024 15:52

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Популярна українська співачка Камалія, яка нещодавно зацікавила новиною про швидке весілля, оприлюднила відео з Київського вокзалу. Разом із артисткою була її мама – Інна Шмаренкова, яка прийшла проводжати знамениту доньку. В описі до ролика артистка розповіла, що вирушає до своїх доньок – Арабелли та Мірабелли, які живуть в Англії разом зі своїм впливовим батьком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

Камалія з чоловіком та дітьми

У кадрі Камалія постала у вузьких джинсах-скіні та чорних кросівках, які були доповнені об’ємною смугастою сорочкою, зав’язаною вузлом на животі. Проте більше уваги привернув образ її мами. Інна Петрівна була у екстравагантному шкіряному костюмі чорного кольору, який доповнила взуттям на платформі. Доповнили образ перуки зі стрижкою каре, сонцезахисні окуляри та стильна сумка-шоппер.

Мама Камалії у шкіряному костюмі провела доньку до Англії

Судячи з усього, жінка прийшла на вокзал, щоб проводити доньку, а заразом передати великодні подарунки своїм онукам та колишньому зятю-мільярдеру.

Нагадаємо, що мама Камалії – Інна Шмаренкова зіграла велику роль у творчій кар’єрі доньки. Жінка завжди її підтримувала та спрямовувала. Спочатку мама артистки навіть виконувала роль її продюсера. В одному з інтерв’ю Камалія зізналася, що своїм незвичайним псевдонімом вона завдячує мамі. Після того, як артистка вийшла заміж за пакистанського мільярдера, Інна Шмаренкова переїхала до їхнього розкішного особняка і допомагала співачці побуту. А коли народилися діти, що разом із Камалією займалася та їх вихованням. 2023 року співачка повідомила, що після 20 років шлюбу вирішила розлучитися із Захуром.

Сім’я Камалії