|
02.05.2024 18:53

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Відомий український ведучий Андрій Доманський свого часу був справжньою зіркою телебачення, і ледь не найбажанішим шоуменом на екрані. Однак настав період затишшя у його кар’єрі, а згодом він з’являвся лише на приватних корпоративах, за допомогою яких і заробляв.

Після 24 лютого Андрій Доманський не просто зник, а ще й видалився з соціальних мереж. Можливо це було пов’язано з його раніше про російською позицією. Йому неодноразово це ставили в провину і раніше, а 2022-го ставлення публіки, звичайно, різко погіршилося.

Богдан Беспалов розповів, куди переїхав Андрій Доманський

 Богдан Беспалов розповів, куди переїхав Андрій Доманський

На особистій сторінці його дружини Марини в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що вона знаходиться в Києві. Але написати можна все що завгодно. Місцеположення її акаунту було не доступне для перегляду. Все ж таки, Андрій багатодітний батько, а тому в нього були можливості виїхати без будь-яких проблем.

Так і сталося: згодом скандальний блогер Богдан Беспалов повідомив, що виявляється Андрій Доманський давно покинув територію України і осів десь у Прибалтиці, що вельми очікувано. Яку саме країну для життя він обрав достеменно невідомо, але зважаючи на його таланти та влаштовано кар’єру, немає сумнівів, що він для себе знайшов заняття і заробіток.

Його єдина дочка від Лідія Таран Василіса тим часом переїхала до Франції. Дівчинка ніколи не розповідала про те, де нині знаходиться її батько, і так само не світилася з ним разом в Україні, під час своїх поїздок.

Тим часом мовчання Андрія доманського лише підтверджує той факт, що інформація про його втечу, імовірніше за все, відповідає дійсності. Варто відзначити, що в нього також є двоє дітей від колишньої дружини Юлії, і де вона знаходиться невідомо.

Сам Андрій і раніше не часто виходив на зв’язок, і здебільшого вів закритий образ життя.