|
02.05.2024 19:58

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

Кохання Наталії Могилевської та Єгора Долініна була схоже на справжню казку. Вони з’являлися разом на різноманітних заходах, фотографувалися для глянцевих журналах, разом виглядали просто неймовірно і говорили про своє кохання так само ніжно і легко. Здавалося, що от-от має надійти новина про їхнє весілля.

Але правда в тому, що ця любов була затьмарена постійними конфліктами. Єгор навіть не приховував того факту, що сильно ревнував свою кохану до її роботи. Через це пара навіть розходилася. Наталія знайшла компроміс і змогла врегулювати моменти, які так сильно не подобалися бізнесмену.

Колишній Наталії Могилевської розповів про своє життя після розлучення

Колишній Наталії Могилевської розповів про своє життя після розлучення

Співачка та бізнесмен були справжньою родиною, адже виховували трьох дітей. Тоді ж артистка вперше заговорила про те, що мріє стати матір’ю. Але реалізувати це бажання не змогла за невідомих причин. Казка тривала 5 років, після чого публіка сама здогадалася, що відбулося розставання. Що послужило причиною обидва не розповідали.

Незабаром вони почали виходити на публіку окремо. І поки Наталія Могилевська говорила про те, що буде вдячна бізнесмену за усе, і що вважає його коханням усього свого життя, він мало-помалу налагоджував приватну сферу власного.

Колишній Наталії Могилевської розповів про своє життя після розлучення

Так, доволі швидко він одружився з іншою жінкою. Кадри одразу ж потрапили до мережі, а в пресі обговорювали, як Наталя відреагує на подібне, адже їм знадобилося набагато менше часу, щоб побратися.

Наталі нічого не говорила про нову кохану Єгора, і звісно не розповідала про власні почуття. Натомість вона заявила, що ця сторінка назавжди перевернута, і вони ніколи більше не буде обговорювати стосунки з підприємцем, що б там не сталося.