Рубрики: Новини
03.05.2024 11:52

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.
Поділитися

Вперше про особисте життя Андрія Доманського в українському шоу-бізнесі активно заговорили саме після новини про його роман з Лідією Таран. Поговорювали, що телеведуча нібито увела свого колегу із родини, однак коментарів на цей рахунок пара майже надавала.

На той момент у Андрія було двоє дітей від колишньої дружини і Юлії. Пізніше журналіст дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнається, що справжнього кохання в нього з благовірною не було, хоча він дуже її поважав та цінував. Мовляв, здебільшого вона була залишалася його дружиною через батьків.

Андрій Доманський розповів про свої шлюби та шістьох дітей

Андрій Доманський розповів про свої шлюби та шістьох дітей

Ба більше, після цього він нібито розчарувався у шлюбі і заговорив, що більше ніколи не одружиться. Незабаром Лідія Таран народила йому дочку Василина. У той момент Доманський отримав статус багатодітного батька.

У своїх коментарях зірка також зізнався, що саме Лідія не була готова до шлюбу у їхніх взаєминах, і демонструвала це усіма можливими способами. Наприклад, за декілька років їхнього роману, приїхала до його матері в Одесу лише раз.

Андрій Доманський розповів про свої шлюби та шістьох дітей

Коли телеведуча прийняла рішення взяти участь у зйомках танцювального шоу, Андрію це серйозно не сподобалося. Її згода стала причиною для розставання.

Андрій Доманський розповів про свої шлюби та шістьох дітей

А вже незабаром його житті з’явилася Марина, з якою він побрався. У цьому шлюбі у пари також народилося двоє дітей, а також Андрій став вітчимом, адже в нього з’явився пасинок.

Зараз, як поговорюють, Андрій Доманський знаходиться в Прибалтиці. Його дочка Василина проживає у Франції разом з матір’ю, а от де знаходяться інші діти достеменно невідомо. Сам ведучий свого часу говорив, що пізно усвідомив своє батьківство, і зі старшими дітьми йому майже не вдалося надолужити втрачене.