|
03.05.2024 13:23

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Одна з найяскравіших учасниць “Жіночого кварталу” актриса Ірина Сопонару готується до дуже довгоочікуваної та важливої події у своєму житті. Незабаром має відбутися її весілля з британським підданим на ім’я Ріс. Підготовка до церемонії розпочалася за рік – вже підібрано вбрання та обручки, залишилося лише провести дві церемонії – в Україні та на батьківщині нареченого-іноземця.

Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця

Але, перш ніж відбудеться весілля, у пари пройшло ще одне важливе свято. Так, 2 травня коханий Ірини Сопорару Ріс відсвяткував День народження. Так склалося, що своє свято чоловік зустрів у поїзді. Ірина не могла проігнорувати це і влаштувала своєму коханому справжній романтичний сюрприз, про що відразу розповіла у “сториз” свого Instagram.

Відео було записано у купе і починалося з того, як Ріс входить у даєрі. Потім Ірина показала святковий стіл із шампанським та міні-тортом зі свічкою та реакцію Риса. Зазначимо, що це виглядало дуже мило!

Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця

У зв’язку з Днем народження майбутнього чоловіка, актриса також оприлюднила пост з кількома фото іменинника, а також зворушливо освідчилася йому в коханні. У коментарі Ірина наголосила, що її наречений дуже особливий, добрий і дуже розумний, а також додала, що “дуже коханий”.

“Вітаю тебе, мій однодумець, мій кіт, мій наречений”, – написала Сопонару.

Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця

Нагадаємо, що актриса Ірина Сопонару довго чекала на пропозицію від Ріса. Лише 2023 року чоловік зважився на серйозний крок. Тоді й почалися перші приготування до весілля. У своїх соцмережах знаменитість показувала, як вибирала сукню та туфлі від модних брендів.