|
03.05.2024 14:12

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Вже протягом кількох днів у Мережі активно обговорюють чутки про кризу у відносинах однієї з найпоказовіших пар в українському шоу-бізнесі – телеведучій Маші Єфросініної та бізнесмена Тимура Хромаєва, який зараз перебуває на передовій. Особливо докладно цю тему висвітлює скандальний блогер Богдан Беспалов, який, посилаючись на власні джерела з близького оточення зіркової родини, стверджує, що шлюб Єфросініної та Хромаєва тріщить швами.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Нібито, чоловікові набридло постійне істерики Миши в соціальних мережах, яки можуть серйозно вплинути на його майбутню кар’єру. Беспалов також стверджує, що Хромаєв втратив інтерес до своєї дружини. Однак це виявилося не так.

Так, напередодні Марія Єфросиніна, яка нещодавно повернулася з Іспанії, де зустрілася з 20-річною дочкою Наною, оприлюднила у “сториз” фотографію з величезним букетом червоних троянд. У коментарі знаменитість вказала цифру “22”. Саме стільки часу пройшло з першого дня знайомства Маші із її чоловіком Тимуром. Навіть перебуваючи на передовій на Запорізькому напрямі, Хромаєв пам’ятає про важливу дату, яку знають лише вони двоє. Це дуже надихнуло Єфросинину, яка відразу показала це на багатомільйонну аудиторію.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна в одному зі своїх інтерв’ю докладно розповідала історію знайомства з майбутнім чоловіком. Це сталося у Ялті біля звичайного кіоску на вулиці під час відпочинку телезірки. На той момент вона була дуже розчарована у чоловіках і не збиралася заводити нових стосунків. Молодий чоловік не впізнав Єфросинину, яка на той момент вже була зіркою, що дуже зачепило амбітну Марію.